Skip to main content

Swiss Allure is dé specialist in Diode Ice Lasers

Bij Swiss Allure zijn we gepassioneerd door het bieden van geavanceerde, effectieve en innovatieve oplossingen voor laser ontharing. Ons verhaal begint met de visie om vrouwen en mannen over de hele wereld te helpen bij het bereiken van langdurige, zijdezachte huid, en die visie blijft ons drijven.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om de toonaangevende leverancier van diode laser ontharingsapparatuur te zijn, zowel voor individuele klinieken als voor franchisenemers die ons succesvolle concept omarmen. We geloven dat iedereen recht heeft op zelfverzekerdheid en comfort, en we willen die wens vervullen door het aanbieden van de beste laser ontharingsapparatuur.

Diode Ice Laser – De Technologie

Onze vlaggenschip laser, de Aurora Elite Diode Ice Laser, is gebouwd op de TripleWave Technologie, die een ongeëvenaarde combinatie van golflengtes biedt voor effectieve haarverwijdering bij alle huidtypen. Met een revolutionair ijskoelsysteem zorgen we voor het hoogste comfortniveau voor de klant tijdens de behandeling.

Onze gemeenschap van klinieken en salons

Bij Swiss Allure zien we onze klanten niet alleen als zakenpartners, maar als leden van onze groeiende gemeenschap. Onze apparatuur wordt omarmd door individuele klinieken en salons, evenals door franchise-ondernemers die ons merk vertegenwoordigen.

Onze groeiende lijst van partners omvat zowel kleine, gespecialiseerde klinieken als grootschalige schoonheidssalons. Wij ondersteunen onze partners met training en marketing, zodat zij optimaal kunnen profiteren van onze geavanceerde technologie.

Onze toewijding aan jou

Of je nu een individuele kliniek, een salon of een franchisenemer bent, bij Swiss Allure staan we achter je succes. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden, te onderwijzen en te ondersteunen bij elke stap van de weg. Samen zullen we de normen verhogen voor wat mogelijk is op het gebied van laser ontharing.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en je aan te sluiten bij degenen die streven naar ongeëvenaarde resultaten en klanttevredenheid.

Welkom bij Swiss Allure, waar we samen de weg effenen voor blijvend gladde en zelfverzekerde huid.

Meer weten?

Twijfel je of de Aurora Elite echt bij jouw salon past? Maak je geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om eerst een gratis introductie & demo te volgen in onze kliniek in Eindhoven voordat je beslist. Bij ons krijg je de kans om zeker te zijn van jouw keuze.

Vraag een demo aanNeem contact met ons op