Skip to main content
Begin jouw succes nu

Lease Aurora Elite

Upgrade je salon vandaag nog!

Lease prijzen

Ontdek de kracht van de Aurora Elite Laser! Lease nu en ontvang niet alleen dit geavanceerde laser ontharingsapparaat, maar ook een gratis cursus mét certificaat en een garantie van 1+1 jaar. Profiteer NU van 20% korting en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.

60 maanden

Prijs per maand € 1.074,-€ 895,-

48 maanden

Prijs per maand € 1.188,-€ 990,-

36 maanden

Prijs per maand € 1.314,-€ 1.095,-

Diode ICE Laser leasen

Wil je de Aurora Elite, onze geavanceerde Diode Ice Laser, in je salon, maar wil je niet meteen een grote kapitaalinvestering doen? Goed nieuws! Bij Swiss Allure bieden we je de mogelijkheid om de Aurora Elite te leasen. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de nieuwste en meest effectieve ontharingstechnologie zonder de financiële last van een aankoop. Onze flexibele lease-opties stellen je in staat om de Aurora Elite in je salon te hebben, met betaalbare maandelijkse tarieven.

Gratis professionele privécursus

Bij de aanschaf van onze Aurora Elite, ontvang je kosteloos een professionele privécursus in jouw salon met certificaat. Als salon eigenaar  bieden we jou een unieke kans om je vaardigheden en expertise te vergroten met onze Diode Ice Laser. Wanneer je deze innovatieve technologie bij ons aanschaft, ontvang je een gratis professionele privécursus, direct op jouw locatie.

Gemoedsrust met garantie
Bij Swiss Allure geloven we sterk in de kwaliteit en duurzaamheid van onze hoogwaardige Diode Ice Lasers. Daarom bieden we met trots een royale garantie van 1+1 jaar op al onze apparatuur, wat in feite gelijkstaat aan twee jaar volledige gemoedsrust. Deze uitgebreide garantie is onze toewijding aan jouw succes en de tevredenheid van je klanten. We staan achter de prestaties en betrouwbaarheid van onze Diode Ice Lasers en willen ervoor zorgen dat je zonder zorgen kunt werken.

Uitstekende ondersteuning
Onze toegewijde klantenservice bij Swiss Allure is er voor jou, zeven dagen per week. We begrijpen dat vragen en behoeften zich niet beperken tot kantoortijden, daarom zijn we altijd beschikbaar om je te ondersteunen. Of je nu vragen hebt over onze Diode Ice Lasers, technische ondersteuning nodig hebt, of advies zoekt, ons team staat paraat om je te helpen. Jouw succes is onze prioriteit, en we zijn vastbesloten om je bij elke stap te ondersteunen. Bij Swiss Allure ben je nooit alleen; we zijn er om jou te ondersteunen, altijd.

Lease Aurora Elite

Lease prijs
Vanaf € 895,- per maand
Gratis cursus
Mét certificaat
Garantie
van 1+1 jaar
Ondersteuning
Jouw succes is onze prioriteit
Begin meteen
Snelle levering
Bewezen resultaten
Eigen & franchise klinieken
Klanttevredenheid
Nieuwste technologie

Meer weten?

Twijfel je of de Aurora Elite echt bij jouw salon past? Maak je geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om eerst een gratis introductie & demo te volgen in onze kliniek in Eindhoven voordat je beslist. Bij ons krijg je de kans om zeker te zijn van jouw keuze.

Vraag een demo aanNeem contact met ons op