Skip to main content
Begin jouw succes nu

Koop Aurora Elite

Upgrade je salon vandaag nog!

Diode ICE Laser kopen

Overweeg je om een Diode Ice Laser aan te schaffen voor je salon? Maak vandaag nog de sprong naar de toekomst van ontharingsbehandelingen met onze Diode Ice Laser van Swiss Allure. Deze geavanceerde technologie biedt ongeëvenaarde precisie, comfort en veiligheid voor zowel jou als je klanten. Onze laser is de gouden standaard in ontharingstechnologie en staat garant voor uitstekende resultaten.

Gratis professionele privécursus

Bij de aanschaf van onze Aurora Elite, ontvang je kosteloos een professionele privécursus in jouw salon met certificaat. Als salon eigenaar  bieden we jou een unieke kans om je vaardigheden en expertise te vergroten met onze Diode Ice Laser. Wanneer je deze innovatieve technologie bij ons aanschaft, ontvang je een gratis professionele privécursus, direct op jouw locatie.

Gemoedsrust met garantie
Bij Swiss Allure geloven we sterk in de kwaliteit en duurzaamheid van onze hoogwaardige Diode Ice Lasers. Daarom bieden we met trots een royale garantie van 1+1 jaar op al onze apparatuur, wat in feite gelijkstaat aan twee jaar volledige gemoedsrust. Deze uitgebreide garantie is onze toewijding aan jouw succes en de tevredenheid van je klanten. We staan achter de prestaties en betrouwbaarheid van onze Diode Ice Lasers en willen ervoor zorgen dat je zonder zorgen kunt werken.

Uitstekende ondersteuning
Onze toegewijde klantenservice bij Swiss Allure is er voor jou, zeven dagen per week. We begrijpen dat vragen en behoeften zich niet beperken tot kantoortijden, daarom zijn we altijd beschikbaar om je te ondersteunen. Of je nu vragen hebt over onze Diode Ice Lasers, technische ondersteuning nodig hebt, of advies zoekt, ons team staat paraat om je te helpen. Jouw succes is onze prioriteit, en we zijn vastbesloten om je bij elke stap te ondersteunen. Bij Swiss Allure ben je nooit alleen; we zijn er om jou te ondersteunen, altijd.

Lease Aurora Elite

Koopprijs
Op aanvraag
Gratis cursus
Mét certificaat
Garantie
van 1+1 jaar
Ondersteuning
Jouw succes is onze prioriteit
Begin meteen
Snelle levering
Bewezen resultaten
Eigen & franchise klinieken
Klanttevredenheid
Nieuwste technologie

Meer weten?

Twijfel je of de Aurora Elite echt bij jouw salon past? Maak je geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om eerst een gratis introductie & demo te volgen in onze kliniek in Eindhoven voordat je beslist. Bij ons krijg je de kans om zeker te zijn van jouw keuze.

Vraag een demo aanNeem contact met ons op