Skip to main content

Aurora Elite

Bij Swiss Allure zijn we trots om de geavanceerde Aurora Elite Diode Ice Laser aan te bieden, een van de meest geavanceerde ontharingsapparaten op de markt. Deze krachtige en veelzijdige laser is ontworpen om uitzonderlijke resultaten te leveren en voldoet aan de hoogste normen in termen van comfort en veiligheid.

Aurora Elite

  • 4 verschillende opklikbare spot groottes inclusief gezichtstip
  • Meerdere lasergolflengten en -technologieën
  • Pijnloos & definitief
  • Meest veilige Diode Ice laser op de markt
  • Geschikt voor alle huidtypen & haarkleuren
  • Een stuk effectiever dan IPL
  • Geen kans op verbrandingen
  • Ook in de zomer(!)
  • Korte behandeltijd én geen hersteltijd
Meer omzet

Klanttevredenheid

Bij Swiss Allure begrijpen we dat klanttevredenheid de sleutel is tot het succes van je salon of kliniek. De Aurora Elite Diode Ice Laser is een essentieel hulpmiddel om de tevredenheid van je klanten te vergroten.

Dit geavanceerde apparaat biedt een comfortabele ervaring voor je klanten, dankzij het geïntegreerde ijskoelsysteem. Hierdoor kunnen ze nu laserbehandelingen ondergaan zonder pijn of irritatie, wat hen direct geruststelt.

Daarnaast is de Aurora Elite buitengewoon effectief in het verwijderen van ongewenst haar en dat met een indrukwekkende snelheid. Klanten zien al na enkele behandelingen resultaat, wat hun tevredenheid vergroot. Bovendien kun je met de snelle behandelingsduur meer klanten bedienen, wat een positieve impact heeft op je omzet.

De kracht

TripleWave Technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Aurora Elite Diode Ice Laser is de geavanceerde TripleWave Technologie. Deze technologische innovatie heeft de wereld van laserontharing getransformeerd en biedt ongekende voordelen voor je salon of kliniek. Het systeem maakt gebruik van niet één, niet twee, maar drie verschillende golflengtes van laserlicht. Elk van deze golflengtes is nauwkeurig afgestemd om specifieke haartypes en huidskleuren aan te pakken. Of je klanten nu een lichte of donkere huid hebben, blond of donker haar, de Aurora Elite kan het allemaal aan. Dit garandeert niet alleen uitstekende resultaten, maar ook tevreden klanten die weten dat hun individuele behoeften worden begrepen en aangepakt.

Comfort is essentieel

Ice Ice baby

Een opmerkelijk kenmerk van de Aurora Elite Diode Ice Laser is het geavanceerde geïntegreerde ijskoelsysteem. Dit systeem is ontworpen met het oog op zowel effectiviteit als het comfort van je klanten. Het geïntegreerde ijskoelsysteem is de sleutel tot comfortabele laserbehandelingen. Het koelt de huid van je klanten tijdens de behandeling, waardoor eventuele ongemakken, irritatie of pijn tot een minimum worden beperkt. Hierdoor kunnen je klanten met vertrouwen laserbehandelingen ondergaan, wetende dat hun ervaring zo aangenaam mogelijk zal zijn.

Eindeloze mogelijkheden

4 verschillende koppen

In de wereld van laserontharing is de Aurora Elite Diode Ice Laser een baanbrekende keuze, vooral vanwege zijn opvallende veelzijdigheid. Wat deze laser werkelijk onderscheidt, zijn de vier verwisselbare koppen die een breed scala aan behandelingsopties mogelijk maken. Deze vier magnetische koppen (tip 8mm, 16x37mm, 16x17mm en 16x27mm) stellen je in staat om met precisie en effectiviteit te behandelen, ongeacht de specifieke behoeften van je klanten. Met de mogelijkheid om tussen deze vier koppen te schakelen, is de Aurora Elite een veelzijdige en kosteneffectieve keuze voor je salon.

Meer weten?

Twijfel je of de Aurora Elite echt bij jouw salon past? Maak je geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om eerst een gratis introductie & demo te volgen in onze kliniek in Eindhoven voordat je beslist. Bij ons krijg je de kans om zeker te zijn van jouw keuze.

Vraag een demo aanNeem contact met ons op